Yksityinen rahoitus

Uuden Lastensairaalan YKSITYINEN rahoitus näyttää juuri nyt hyvältä ja tämä on hienoa.

Valtion ja kuntien osalta ihmettelen rahoituksen osuutta. Jokainen päättäjä varmasti tietää uuden Lastensairaalan merkityksen, sekä sen välttämättömän tarpeellisuuden.

Helsinki olisi voinut tänä vuonna (2013) olla jakamatta Helsinki-mitaleja ja luovuttaa näin mitaleihin budjetoitu n. 550 000 euron summa uuden Lastensairaalan rahoittamiseen, mutta ei. Nämä todennäköisesti pöytälaatikoissa makaavat mitalit olivat tärkeämpiä kuin pienten lasten laadukas erikois-sairaanhoito. Tähän linjaukseen olen kaupunkilaisena veronmaksajana pettynyt.

Uskon kuitenkin, että uusi Lastensairaala valmistuu vuonna 2017, joskaan ei valtion juhlahankkeena, vaan merkittäviltä osin yksityisen rahoituksen turvaamana.

Tämän jälkeen tätä maata ei voi kutsua enää hyvinvointiyhteiskunnaksi, joka aidosti välittää myös näistä vakavista sairauksista kärsivistä pikkulapsista ja nuorista, sekä heidän uutterista vanhemmistaan, joille oman lapsen tukeminen ja välitön läsnäolo on äärimmäisen tärkeää.

En voi muuta kuin todeta, hävetkää päättäjät, häpeä Suomi.

Posted in Blogini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

CAPTCHA Image

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>