Uusi Lastensairaala 2017

Nyt näyttää hyvältä, eli uutta Lastensairaalaa ollaan mahdollisesti rakentamassa, sillä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hallitus päätti Meilahden uusien sairaalahankkeiden aikatauluista. Tavoitteena on, että kipeästi kaivattu uusi lastensairaala aiotaan rakentaa Meilahteen vuonna 2017 ja Töölön sairaalan korvaava tapaturmasairaala rakentaa vuonna 2019.

Alla on linkki HUS tiedotteeseen:

http://www.hus.fi/default.asp?path=1%3B46%3B20435%3B44533

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hallitus on päättänyt uusien sairaalahankkeiden aikataulusta. Uuden lastensairaalan lisäksi Meilahteen halutaan rakentaa uusi tapaturmasairaala vuoteen 2019 mennessä. Sairaala korvaisi nykyisen Töölön sairaalan.

Koko investointibudjetti pitää kuitenkin vielä hyväksyttää HUS:n valtuustolla joulukuussa 2013, jonka jälkeen rakennuttaminen voisi alkaa 2014.

HUS:in hallituksessa on nyt yksimielinen ymmärrys, että molemmat sairaalat pitäisi rakentaa niin pian kuin mahdollista, sillä molemmat sairaalat ovat Suomen lippulaivahankkeita, eräänlaisia terveydenhoitoalan brändejä.

Tästä on hyvä jatkaa vuoteen 2017 ja juhlistaa itsenäisen Suomen 100-vuotista taivalta uuden Lastensairaalan merkeissä.

 

Posted in Blogini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

CAPTCHA Image

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>